La Mania (Mamaia) – Program 18 – 19/07/2008

17 07 2008

vineri 18 iulie: Steve Bug (poker flat, berlin / de)
Expertul in minimal dance, DJ-ul si producatorul german Steve Bug este o persoana foarte ocupata: are agenda plina cu evenimente mondiale, detine trei case de discuri si mai are timp si pentru productie muzicala. Luna trecuta a lansat un CD inregistrat la ‘Space Miami Pool Party’, iar acum pregateste doua noi albume. DJ set-urile sale sunt calatorii hipnotizante, elegante si aventuroase prin house-ul si techno-ul actual, cu o selectie muzicala inteligenta, cu o tehnica ireprosabila, dovedind acele aspecte unice despre care toata lumea vorbeste. Summer soundtrack!

sambata 19 iulie: Steve Lawler

Un nume soptit cu admiratie si emotie de un mare numar de fani, este prin defini?ie un DJ si un produc?tor; un creator de stiluri, ale carui DJ set-uri combina muzica house de calitate cu puterea de a anima ringurile de dans de pretutindeni! Desi este considerat unul dintre pionierii ‘twisted house’, sunetul sau a evoluat de-a lungul anilor. Noul material ‘Viva Toronto’ ( Renaissance) dovedeste inca odata ca Lawler este intr-o continua evolutie si intotdeauna un inovator… ‘We Love’ Steve… Let There be house! …’Viva’ Lawler… Turn Down The ‘Lights’ …and Dance!

warm-up Livio (FWD)

Intrarea = 30lei.
Rezervari 0732.122.002.
http://www.lamania.ro

Thanks nights.ro for info





Ian Carey @ Turabo Society Club

17 07 2008

Ian Carey mixeaza vineri seara in Turabo Society Club ( 02 iulie 2008 ). Super petrecerile din Turabo Society Club continua in acest weekend cu un invitat de exceptie Ian Carey, apreciat de fani ca cel mai bun vocal house remixer. Vineri, 20 iunie, va mixa pentru invitatii din Turabo dj-ul care are in palmares peste un million de inregistrari vandute in 43 de tari de pe toate continentele.

Ian Carey este considerat un jucator cheie pe scena house din America si Europa. Este cunoscut in special datorita unor piese devenite foarte rapid hituri precum, “Rise”, “I don’t know”, “Got To Release”, “The Power” si “Say What You Want”.

De curand a lansat super hit-ul “Love Won’t Wait” piesa fiind promovata de casa lui de discuri GFAB Records. Ian Carey mixeaza constant si pentru alte nume precum Defected, Eye Industries, Ministry of Sound, Hed Kandi, Universal, Emi, Stealth Records.

Vineri, 20 iunie, il poti vedea chiar tu de ce e in stare, pentru ca este invitatul special al petrecerii din Turabo Society Club.





The Summer Trip @ Lacul Ghioroc

17 07 2008

Date : Sambata, 19 Iulie 2008

Time : 9pm (21:00)

Place : Arad

Line-Up : Kollektiv Turmstrasse, Guy J, Kool, Nanook, Paul Hava, Snaz, Magyi.

  • Starting: 5.00 pm – 11.00 pm Dj’s Paul Hava/ Snaz and Magyi
  • 11.00 pm – 1.00 am Nanook
  • 1.00 am – 3.00 am Kollektiv Turmstrasse (Live Act)
  • 3.00 am – 5.00 am Guy J (Bedrock Records)

Afterhours- Hosted By Kool ( Love Events)





Liberty parade LIVE si pe internet!

17 07 2008

Cel mai mare eveniment dance din Romania se va vedea anul acesta live si pe internet. Liberty Parade 2008, pus la cale de Radio 21 si promovat de Vibe FM, se intampla pe 19 iulie pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus si Saturn. Muzica, dansul, atmosfera, vibe-ul si iubirea vor ajunge nu numai la cei peste 50 de mii de oameni asteptati la fata locului, dar si la toti cei care nu vor putea sa vina la mare pe 19 iulie, ci aleg sa participe la Liberty Parade din fata calculatoarelor.
“Desigur, Liberty Parade inseamna in primul rand un eveniment cu o atmosfera incredibila, care se creeaza acolo. Lucru pe care e greu sa il simti stand acasa in fata ecranului. Vrem insa sa facem Liberty Parade accesibil cat mai multor oameni, asa ca il dam live pe net. Tot ceea ce se va petrece la scena, pe Liberty Parade Arena, incepand cu ora 19:00 si pana dimineata se va vedea si pe www.libertyparade.com”, declara organizatorii de la Radio 21.

Este primul an, in istoria de 9 editii a Liberty Parade, cand evenimentul se transmite pe internet. Mai mult, toti cei care au telefoane mobile cu serviciul de date activat pot sa vada Liberty Parade transmis pe telefonul lor mobil.

Muzica si atmosfera de pe Liberty Parade Arena se vor putea auzi live si la radio. Vibe FM transmite Liberty Parade, de la scena, incepand cu ora 20:00, iar Radio 21 de la ora 23:00. Seturile live ale DJ-ilor, impreuna cu interviuri, comentarii si declaratii fierbinti transmise de la fata locului vor umple pe 19 iulie frecventele Vibe FM si Radio 21, in toata tara.

Be Free! Mai sunt 2 zile si Liberty Parade umple iar Marea Neagra, din Olimp pana in Saturn. Cel mai mare eveniment dance din Romania este organizat de Radio 21 si promovat de Vibe FM. Multumiri prietenilor de la Pepsi, Red Bull si Cefin Used Trucks.

Thanks anyplace.ro for info .





Creamfields Romania @ Adras Saturn Beach

17 07 2008

Date : Sambata, 2 August 2008

Time : 15:00 pm – 06:00 am

Venue : Adras Saturn Beach / between Saturn & Venus, Black Sea Coast

Cost : 75 RON (’till 30 jun) / 100 RON (’till 1 aug) / 125 RON (day of event)

Line Up : David Guetta, Ferry Corsten, Danny Howells, Mauro Picotto, David Morales, Darren Emerson, Marco V, Christopher Lawrence, Markus Schulz, Shlomi Aber, Robbie Rivera, Seb Fontaine, Tall Paul and Brian Cross. Dintre DJ romani vor participa : Adriam Eftimie, Raoul Russu, Vali BARBULESCU, Dj Funky, DJ Zero, DJ Proof, Emil Lassaria, Dan Ene, Dorroo, Gic, Almud, DJ Felipe, Shirfy, Cory B

Promoter : DMB Music Records

Promotional : creamfields.ro/





Atb @ Club Gossip Mamaia (Black Sea)

17 07 2008

Date : Sambata ,19 iulie 2008

Place : Club Gossip Mamaia (Black Sea)/ Bd Mamaia , nr 146 , Mamaia Constanta

Line up : ATB a.k.a Andre Tanneberger

Promoter : Nights.ro

După ce a pornit în industria muzicală în cadrul formaţiei Sequential One , Andre a decis să continue pe cont propriu cu numele ATB. Primele hituri ATB au fost 9PM (Till I Come) şi Don’t Stop. După atâţia ani , 9PM (Till I Come) rămâne pe primul loc în topul pieselor trance din Regatul Unit , din toate timpurile.

Piese ca You’re not alone , Ecstasy , Marrakech , Killer sau Hold you sunt adevărate imnuri trance. Prin urmare nu rataţi ocazia să il vedeti pe ATB , în club Gossip din Mamaia , sâmbătă 19 iulie.





Satoshi Tomiie @ Club Gossip Mamaia (Black Sea)

17 07 2008

Vineri, 18 iulie 2008, de la 11pm – 7am, va concerta in Club Gossip Mamaia (Black Sea)/ Bd Mamaia , nr 146 , Mamaia Constanta Satoshi Tomiie . Satoshi Tomiie nu mai are nevoie de nicio prezentare in fata publicului ascultator de muzica electronica din Romania. A fost prezent de nenumarate ori pe plaiurile mioritice, mixand in cluburi precum Studio Martin. Nights.ro & Love Events il aduc din nou pe japonezul Satoshi Tomiie, de aceasta data in clubul Gossip din Mamaia, vineri, 18 iulie. De warm up de va ocupa DJ-ul reprezentat de FWD Agency, DJ Optick. Pretul unul bilet pentru acest eveniment este de 30 lei.

satoshitomiie.com / myspace.com/satoshi_tomiie





Soare pentru Tiesto !

17 07 2008

Piesa “Soare” a trupei Sistem a intrat in playlist-ul lui Tiesto, primul DJ care a reusit sa ocupe trei ani consecutiv locul intai in clasamentul DJ Mag Top 100. Este prima data cand o melodie in limba romana intra in programul unui DJ de talie mondiala! Piesa a fost inclusa de Tiesto in cel mai nou set al sau “Club Life 029”. DJ-ul olandez a promis ca va pune acest remix la concertul pe care il va sustine pe 1 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti! Felicitari baieti si la mai mare, adica… la cat mai multe piese in astfel de topuri!