Ian Carey @ Turabo Society Club

17 07 2008

Ian Carey mixeaza vineri seara in Turabo Society Club ( 02 iulie 2008 ). Super petrecerile din Turabo Society Club continua in acest weekend cu un invitat de exceptie Ian Carey, apreciat de fani ca cel mai bun vocal house remixer. Vineri, 20 iunie, va mixa pentru invitatii din Turabo dj-ul care are in palmares peste un million de inregistrari vandute in 43 de tari de pe toate continentele.

Ian Carey este considerat un jucator cheie pe scena house din America si Europa. Este cunoscut in special datorita unor piese devenite foarte rapid hituri precum, “Rise”, “I don’t know”, “Got To Release”, “The Power” si “Say What You Want”.

De curand a lansat super hit-ul “Love Won’t Wait” piesa fiind promovata de casa lui de discuri GFAB Records. Ian Carey mixeaza constant si pentru alte nume precum Defected, Eye Industries, Ministry of Sound, Hed Kandi, Universal, Emi, Stealth Records.

Vineri, 20 iunie, il poti vedea chiar tu de ce e in stare, pentru ca este invitatul special al petrecerii din Turabo Society Club.


Actions

Information

Leave a comment